top of page

RUILEN EN RETOURNEREN

De Klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop de Klant het goed fysiek in bezit krijgt. 

 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons per e-mail op de hoogte stellen van je beslissing om de overeenkomst te herroepen.  Hiervoor kan je dit  retourformulier  elektronisch invullen en correct ingevuld terugsturen naar info@perfect-art.be

Om de herroepingstermijn na te leven moet de Klant zijn mededeling betreffende zijn uitoefening van het herroepingsrecht verzenden voordat de herroepingstermijn van 14 kalenderdagen is verstreken. Na het verstrijken van de wettelijke herroepingstermijn/bedenktijd van 14 kalenderdagen, kunnen wij je herroeping helaas niet meer in behandeling nemen.

Speciaal op maat gemaakte producten  zoals eigen foto's kunnen niet worden geretourneerd.

Het artikel moet in originele verpakking en originele staat binnen de 14 dagen na de herroeping naar ons terug gestuurd worden. Het artikel mag niet zijn gebruikt, aangepast of beschadigd zijn. Enkel als wij het artikel in goede staat retour hebben ontvangen, kunnen wij de aanschafprijs terugbetalen. De terugbetaling zal binnen de 7 dagen worden uitgevoerd.

bottom of page